ESCOLA LA LLÀNTIA 9 EE ARGENTONA 7

Els petits de la casa van escollir un cop més jugar a la competició de poliesportiu i és per això que debutaven aquest cap de setmana amb l’Handbol contra l’Escola Esportiva Argentona. Al partit s’arribava amb les baixes de Isaac, Izar i Iker, i la del seu entrenador, Sergi, tots per malaltia. Marc va ser l’encarregat de portar l’equip.

El partit va començar amb molta emoció pels nostres petits que esmorien de ganes de tornar a jugar, i van sortir al camp com motos. Aquestes ganes van fer que ràpidament marquessin dos gols, primer Lluc i després Pau González, però abans que acabes la part l’Argentona va igualar el marcador.

La segona part va ser just al revés, l’Argentona va marcar molt de pressa 3 gols, i els nostres van poder retallar distàncies gràcies a Unai, però es van quedar a un gol d’empatar.

La tercera part va ser molt emocionant, en un tres i no res Alex va marcar tres gols que van encarrilar la part. Al final 4-2. El gol restant el va fer Nil Sánchez. Això deixava el partit empatat a punts i feia que ens ho juguéssim tot a l’última part.

En el darrer període, Nil va tenir que substituir Pol a la porteria, i va fer moltes aturades de mèrit com va fer Pol, fet que va aprofitar l’equip per guanyar per 2-1 amb dos gols d’Efrem i endur-se la primera victòria de la temporada.

Cal destacar el gran partit de tot l’equip, ja que tots menys l’Efrem eren de primer any, i van poder guanyar un equip de 2n any. Ara toca recollit esl fruits del que es va sembrar l’any passat competint amb un equip gaire bé de P5, quina millora!!!. Els desitgem molta sort en els següents partits i que segueixin millorant com ho fan. 1,2,3 La Llàntia.

Van jugar: Pol Carrasco, Alex González, Andrea Palomo, Efrem Sanchez, Nil Sanchez, Pau González, Mario Capilla, Unai González, Nil Bernabé, Pau Postigo i Lluc Postigo.