Poliesportiu la Llàntia 6 - 10 Santa Anna “D”

Van jugar: Pol Carrasco, Iker Chaves, Mario Capilla, Andrea Palomo, Pau González, Unai González, Pau Postigo, Lluc Postigo, Efrem Sánchez, Izar Campos i Isaac El Yakoubi.

Ens tocava jugar el nostre quart partit contra el Santa Anna “D”. Van faltar Nil Sánchez, Nil Bernabé, Àlex González.

El partit va començar amb un primer minut on vam dominar la pilota amb passades perfectes i bons moviments dels nostres jugadors. L’equip rival va donar una volta a la dinàmica del partit, i ràpidament es van posar al capdavant. Amb un resultat favorable a ells es van emportar el quart merescudament.

Al segon quart el Santa Anna va aprofitar les nostres despistades i el nostre joc irregular per anar anotant diversos gols. Va sorprendre la pressió ofensiva del rival per intentar que no poguéssim treure la pilota jugada des del porter. Aquest quart, va servir per fer una petita reflexió amb els jugadors de les errades que estàvem cometent i que havíem de millorar i resoldre.

Ja al tercer quart, el bon joc va retornar a les nostres files i vam anotar diferents gols amb grans combinacions passant del porter fins als atacants. Durant aquest quart vam gaudir del joc dels nostres, que amb una molt bona visió de l’espai d’Iker Chaves, s’oferia a treure la pilota jugada i combinar-la amb els seus companys per anotar i emportar-nos el quart.

A l’últim quart vam intentar anar  per l’empat del partit, però l’equip rival va ser superior i en accions col·lectives ens va anotar més gols. No obstant això, els nostres també van tenir diferents oportunitats i van retallar distancies amb bones accions.

Finalment, vam perdre l’últim quart i el partit. Enguany, ens hem de quedar amb el tercer quart, que és on vam realitzar algunes de les millors accions del partit. També amb la correcció de les errades que es van cometre al primer i segon quart i es van solucionar al llarg del partit. Aquesta setmana toca jugar l’últim partit de la lliga d’handbol contra el GEM ”C” i esperem que gaudeixin d’aquest esport i els resultats acabaran venint.

1,2,3 LA LLÀNTIA!!!