POLIESPORTIU LA LLÀNTIA 13 - 15 ANGELETA FERRER

Van jugar: Pol Carrasco, Nil Bernabé, Izar Campos, Pau Postigo, Lluc Postigo, Iker Chaves, Pau González, Efrem Sánchez, Isaac El Yakoubi, Nil Sánchez, Unai González i Alex González.

L’equip de Poliesportiu jugava el seu segon partit d’handbol contra l’escola Angeleta Ferrer. Venia de guanyar la primera jornada contra l’Escola Esportiva Argentona. L’equip comptava amb una plantilla completa de 12 jugadors i les rotacions d’aquesta jornada on Andrea i Mario descansaven.

El partit va començar amb un primer quart on els nostres van jugar millor, aplicant les tècniques treballades durant la setmana als entrenaments. Però malgrat jugar millor com a equip, les individualitats de l’equip rival van fer que el resultat del primer quart fos 5-3 en contra.

Al segon quart vam seguir amb la mateixa intensitat que al primer, i es van fixar marques individuals a escala defensiva. Aprofitant les oportunitats que vam tenir, es va empatar el quart 3-3, però a últim moment Efrem va fer un fort llançament que ens va donar la victòria amb un resultat favorable 3-4.

El tercer quart sabíem que si el guanyàvem tindríem l’empat assegurat. Tanmateix, els nostres van sortir nerviosos i no jugaven còmodes. L’equip rival va aprofitar i es va emportar aquest quart per 4-3.

A l’últim quart vam estar amb el resultat a favor des de primer moment amb dos gols de Pau González. Van ajustar distàncies i ens van empatar 2-2. Els nostres sabien que si ficaven un altre gol guanyaven el quart i empataven el partit. A falta de dos minuts vam marcar el 2-3, però a l’últim moment del quart una individualitat d’un jugador de l’equip rival va fer que empatéssim 3-3.

Finalment vam perdre el partit, que ens servirà per treballar molts aspectes durant la setmana i millorar.

1,2,3 LA LLÀNTIA!!!