Thos I Codina vs Infantil Torre Llauder 11-2

Partit molt complicat el que vam realitzar dissabte contra un dels equips de la part alta de la classificació, on al finalitzar els dos primers quarts, el partit ja estava sentenciat. El dos primers quarts vam sortir molt adormits, on no aconseguíem fer dues passades seguides i ells amb la seva velocitat i la seva picardia es plantaven ràpidament davant d'Iker que poc va poder fer en els gols, al final dels dos quarts ja anàvem perdent 6-0.

El tercer quart, va ser el millor del nostre equip, però novament el vam perdre. Les poques oportunitats no les vam saber aprofitar, i ells eren letals, arribaven i marcaven.  En aquest quart vam quedar 3-2  però la millora realitzada en el tercer quart, va desaparèixer novament en la quarta, on van fer novament el joc de la primera meitat i no vam poder treure res positiu d'aquest partit.
 

Queden dos partits de la primera fase, on hem de millorar molt el joc, ja que jugarem contra dos equips lluitant per ser campions.

Van jugar: Iker Bermúdez, Juan Vargas, Imad el Harrak, Joan Milà, Gerard Camps, Adrià Terrón, Bruno García i Andrés Pereira.