Sol-Ixent vs Infantil Torre Llauder 10-2

Mal partit del nostre infantil, davant d’un dels equips que segurament estarà a la part alta de la classificació,

El partit va començar molt de cara per els nostres jugadors on Gerard en la primera pilota que va tocar va ser gol, però ràpidament el Sol Ixent va fer una diferencia de 2 gols on només vam poder maquillar una mica el resultat per anar 3-2 perdent.

El segon quart, van haver moltes ocasions on les bones defenses i els porters van fer tot el possible per no tenir que recollir la pilota de la xarxa i així va ser, el partit va quedar 0-0 en aquet quart i el partit seguia 3-2.

Però a partir del tercer període, van ser tots dos iguals, l’equip visitant es va oblidar de defensar totalment i l’equip del Sol Ixent això ho va aprofitar per marcar 4 gols en el tercer període i 3 en el quart.

Finalment el partit va quedar 10-2 on sabem que si s’hagués defensat, el resultat no seria tant abundant com diu el marcador. Primera derrota de la temporada on la setmana vinent tindrem un altre partit per corregir les errades d’aquest partit i seguir aprenent.

En aquesta jornada i en el que queda de temporada, les categories Infantils tindran un sistema de puntuació diferent a la resta de categories, ja que es contarà el resultat final de gols.

1,2,3 Torre!

Van jugar: Laura Arias, Iker Bermúdez, Gerard Camps, Mohamed el Kaderi, Joan Milà, Andrés Pereira, Juan Vargas i Bruno Garcia.