Joaö Marti vs Infantil Torre Llauder 9-7

Nova temporada i nova categoria que inaugurem amb una bona victòria davant un rival que ens va fer treballar molt durant tot el partit per poder treure alguna cosa positiva.
El partit va estar molt disputat per tots dos equips i així es va demostrar en el primer període que va acabar  en empat. En el següent vam sortim amb una mica mes d'intensitat que el rival i gràcies a dues bones jugades vam aconseguim remuntar el gol inicial. Vam poder fer més d’un gol però el porter va fer bones accions però evitar-ho.
La tercera part novament disputada, però en aquesta ocasió va ser l'equip local qui va aconseguir marcar les diferències en el marcador i deixar un partit encara mes igualat que es va  resoldre en l’últim quart, i quan tothom pensava que el partit anava a quedar en empat, vam aconseguir el gol que vam estar treballant durant aquet període per deixar la primera victòria a la butxaca del nostre equip. 
 

Bon inici de temporada on hem vist que hem de disputar cadascun dels minuts amb moltes ganes i intensitat per anar sumant i aprenent  poc a poc.
L’única baixa del partit va ser Carla Esteban, que encara que esta lesionada de llarga duració, es va acostar al camp per animar als seus companys. Aviat et tindrem amb nosaltres, molts ànims!!

Van jugar: Laura Arias, Iker Bermúdez, Gerard Camps, Imad el Harrak, Mohamed el Kaderi, Bruno Garcia, Joan Milà, Andrés Pereira i Juan Vargas.