Infantil Torre Llauder vs Thos I Codina 1-5

Segona derrota consecutiva del nostre infantil, on va plantar cara fins al final però els errors i la falta d’encert a l’hora de marcar va fer que no aconseguíssim sumar .

La primera part va ser molt disputada per els dos equips però la defensa va ser la guanyadora ja que no va entrar cap gol a la xarxa. La bona defensa realitzada per els nostres jugadors i els nostres porters van deixar la porteria a 0.

En la segona part, per la nostra banda vam seguir amb bones defenses i sense tenir encert a l’hora de marcar les ocasions que teníem però aquesta vegada, l’equip visitant va transformar dos de les seves jugades però avançar-se en el marcador.

La tercera part novament la vam perdre però Laura va aguantar l’equip des de la porteria ja que va parar moltíssimes ocasions en aquests període però finalment de tantes vegades que van arribar van aconseguir marcar un parell.

L’últim període vam sortir a guanyar com a mínim una part però novament van perdre per un resultat molt ampli. L’únic gol que vam aconseguir va ser una gran jugada de tres jugadors nostres, que Bruno va fer una paret a segon pal que vam aconseguir fer un gol.

Mica en mica es va veient com els nostres jugadors es van atrevint a fer coses i també s’estan adonant que a vegades es millor passar la pilota a un company en millors posicions perquè pugi marcar. Aquesta setmana tenim descans ja que tenim la marató escolar .

1,2,3 Torre. 

Van jugar: Laura Arias, Iker Bermúdez, Juan Vargas, Gerard Camps, Joan Milà, Mohamed el Kaderi, Bruno Garcia i Andres Pereira