Infantil Torre Llauder vs Sol-Ixent 7-6

Bon partit del nostre infantil, que es retroba amb la victòria davant d'un equip situat a la part alta de la classificació.

El primer quart va ser dominat per l'equip local, que ràpidament es va avançar al marcador, però ràpidament l'equip visitant va empatar sense que passes molts minuts, novament l'equip local va transformar una molt bona jugada d'equip i deixar el marcador a favor en el primer quart. El segon quart, va ser com el primer, pilota dominada per nosaltres, però ells a la contra ocasionaven molt de perill, amb una molt bona jugada finalitzada a segon pal, vam fer el tercer i posar distancia en el marcador.

El tercer quart  va ser el millor del partit, on gairebé vam deixar el partit sentenciat, o això és els que ens deia el marcador que va finalitzar en aquest quart 6-3.
En el definitiu i últim quart, l'equip visitant va sortir per totes, i així o van aconseguir, retallant la distancia a només un gol, però ràpidament en una contra i amb l'ajuda del porter visitant, vam marxar 7-5, però en l'últim minut de partit, l'equip visitant va fer el definitiu 7-6.

Bon partit realitzat, on hem après que un partit dura molt i s'ha de disputar fins a l'últim segon, cal destacar la gran actuació de tot l'equip, però sobretot del nostre porter, que va tenir un matí molt encertat aturant moltes pilotes i ajudar a l'equip a sumar els punts.

La setmana vinent jugarem contra el Thos i Codina.

1,2,3 TORRE!

Van jugar: Iker Bermúdez, Juan Vargas, Imad el Harrak, Gerard Camps, Joan Milà, Mohamed el Kaderi, Andrés Pereira i Bruno Garcia.