Germanes Bartomeu vs Infantil Torre Llauder 4-1

Partit molt seriós per part dels nostres jugadors que sabien la importància del partit per millorar la posició a la lliga però no van poder guanyar a pesar de realitzar un dels millors partits de l'any.

El primer quart va ser per emmarcar. Tota l'estona vam dominar la pilota i vam realitzar jugades amb sentit. Així va arribar l'únic gol, després d'intentar-ho de moltes formes, Juan va posar la pilota a l'escaire, tot un golàs. L'equip contrari va aprofitar una errada nostra per empatar el marcador.

El segon quart va ser més igualat. L'equip contrari va sortir amb més ganes que nosaltres i va tallar una circulació de pilota nostra per fer el 2-1. Tot i això, l'equip va continuar intentant igualar el marcador però va ser impossible.

El tercer quart va quedar amb el mateix marcador, cap dels dos equips va aconseguir marcar i van deixar tot l'espectacle a  l’últim quart.

A l'últim quart, vam intentar capgirar el marcador però com es habitual, si perdones les ocasions que tens, l'equip contrari ho aprofita. I així va ser, van aconseguir dos gols més que van sentenciar el partit.

1,2,3 TORRE!

 

Van jugar: Iker Bermúdez, Juan Vargas, Imad El harrak, Mohamed El Kaderi, Bruno Garcia, Andrés Pereira, Gerard Camps i Adrià Terrón.