GEM vs Infantil Torre Llauder 8-2

Partit molt complicat davant un rival que esta situat a la part alta de la classificació. El partit va començar amb els nostres jugadors adormits que va fer que el GEM anés guanyant el partit 4-0 al final del primer quart.

A partir del següent, els nostres jugadors es van treure els nervis i van aconseguir crear mes perill que en el període anterior i el vam  empatar 1-1. Cal destacar que el gol que vam aconseguir va ser un gol d’equip, ja que van participar tots els jugadors en la jugada.

El tercer quart el vam perdre 2-0 però vam tenir molta mala sort ja que la pilota no volia entrar i això que vam tenir diverses ocasions per transformar-les en gol.

L’últim quart va ser molt disputat on novament el vam empatar 1-1, gràcies a un gol d’Imad que va realitzar una molt bona jugada amb Gerard. Novament vam gaudir de moltes ocasions que no estem encertats per transformar-les.

Últim partit de l’any on ens portem coses positives i coses a millorar. Ja no tornarem a jugar fins al Gener. Bones festes a tothom.  

Van jugar: Laura Arias, Iker Bermúdez, Juan Vargas, Joan Milà, Gerard Camps, Bruno Garcia, Andrés Pereira, Imad el Harrak i Mohamed el Kaderi