Franciscanes vs Infantil Torre Llauder 6-3

Nova derrota del nostre infantil que va fer un bon partit, però la falta de punteria va fer que ens emportéssim el partit.

El primer quart, el vam perdre 1-0, molts errors, i moltes oportunitats errades van fer que ells la primera que van tenir la van transformar i així va a acabar, val destacar que el partit va ser dominat totalment per nosaltres.

El segon quart, i també amb moltes oportunitats errades, vam veure com vam fer tres gols molt ràpids, dos d’ells d’Andrés, que va estar molt encertat en tasques ofensives, però novament en una contra que no vam saber parar, ens van retallar distancies i deixar el marcador en 2-3.

Els últims dos quarts, van ser pràcticament com tot el partit, però amb la mala sort de no aconseguir cap gol, i mira que les vam tenir de totes formes, l’equip local va disposar de dos penals, que nomes vam convertir un , i novament dos contres que van matar el partit.

Bon partit dels nostres jugadors, on l’únic problema va ser no transformar les oportunitats que tenim. La següent setmana descansem ja que es carnaval.

1,2,3 TORRE!!

Van jugar: Mohamed el Kaderi, Joan Milà, Juan Vargas, Andrés Pereira, Bruno Garcia, Imad el Harrak, Iker Bermúdez, Gerard Camps.