L'Associació Enlleura't s'adhereix a la Campanya contra la LGTBIfòbia a l'esport

Jornada reivindicativa contra la LGTBIFòbia la que aquest dissabte al matí s'ha vist en els diferents partits que han jugat els equips de l'Associació Esportiva, commemorant el dia Internacional contra la LGTBIfobia a l'esport.

En tots els partits s'ha realitzat una fotografia amb el pòster creat per Mataro Lgtbi+, i s'ha llegit un manifest contra aquesta xacra que viu l'esport. Els equips de l'Associació Esportiva Enlleura't (Llàntia, Torre Llauder i Montserrat) se li ha sumat el Camí del Cros, L'Escola Pia Santa Anna i el Futsal Mataró, rivals amb les quals hem coincidit avui a les pistes, així com els àrbitres dels partits.
Recordem que aquest dimarts 19 de febrer s'ha escollit com el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, per ser la data de naixement de Justin Fashanu, primer futbolista que va declarar la seva homosexualitat, i que es va acabar suïcidant a un carreró de Londres per la pressió rebuda.

Us deixem el manifest que han llegit els nostres esportistes: "Nosaltres, com a club o associació que creiem en els valors d'inclusió, col•laboració, respecte i treball en equip que l'esport fomenta, lluitarem fermament contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere i no tolerarem en els nostres espais de pràctica esportiva qualsevol actitud LGTBifòbica, ni física ni verbal, i censurarem qualsevol gest o declaració de qualsevol persona que pertanyi al club, tant esportistes com entrenadors i personal tècnic. Així mateix, animem els nostres aficionats i aficionades a què segueixin el nostre exemple i visquin l'esport des d'una actitud respectuosa, eliminant i censurant els comentaris sexistes i homofòbics dels nostres pavellons."

Us deixem més informació a: https://fosbury.cat/f…/mataro-es-mulla-contra-la-lgtbifobia/

#esportamborgull #madeinenlleurat #aeenlleurat