Santa Anna "B· vs Benjamí Torre Llauder 4-12

Victòria plàcida i contundent del benjamí davant el Santa Anna "b" en que tot moment va ser superior a un equip majoritàriament integrat per jugadors de primer any.

La majoria de les parts els nostres van ser molt superiors i van aconseguir la victòria en totes. El primer període es va aconseguir guanyar 0-2 amb un gol matiner d'Oriol i un altre de Miguel i la segona d' idèntic resultat amb dos gols de Jasim.

La tercera, la superioritat encara va ser més gran i es va guanyar 0 - 4 amb tres gols de Miguel i un de Derek.

La última part va ser la més disputada i va servir per repartir minuts a tots els jugadors. Jasim va ser l'autor de l'únic gol d'aquesta part.  El Santa Anna "b" que no va poder aconseguir fer cap gol va fer mèrits per marcar-ne algun però Dennis va realitzar aturades de molt de mèrit que ho van impedir.

Destacar el gran partit dels nostres menuts Álvaro i Benjamín, que malgrat ser benjamins i la dificultat que comporta al jugar amb nens de més edat estan realitzant una gran temporada i mostrant ganes d'aprendre i d'ajudar al equip.

Amb aquesta victòria ens manté en el tercer lloc de la classificació  i encara imbatuts sense perdre cap partit. Acabem l'any de la millor manera en el que esperem que el 2018 encara sigui millor.

Bon Nadal i bon any famílies!!