Franciscanes vs Benjamí Torre Llauder 9-7

El nostre benjamí va perdre en un partit molt igualat que es va decantar en favor de l'escola Josep Franciscanes. El protagonista del partit va ser el fort vent que va haver durant tot el encontre que va impedir que es veiés un gran joc.

El primer quart, es va perdre amb gol de Jassim que suposava l'empat a 1. Però res més treure del mig camp, els nostres jugadors els va agafar descol·locats i van rebre el 2-1 que posava fi al quart.

El segon quart idèntic resultat. Vam començar molt forts i un actiu Oriol feia el 0-1. Però de nou una petita desconnexió de l'equip va fer que l'escola Josep franciscanes capgirés el resultat.

En el tercer quart amb un gran xut d'Edgar va fer l'únic gol que suposava la victòria i en el que arribàvem a l'últim quart amb la única opció d'empatar.

Els nostres jugadors ho van intentar però no van tenir encert cara porta. La oportunitat més clara la va tenir Benjamín però el porter local la va desbaratar.

Al finalitzar el partit, com a motiu de portes obertes de l'escola i festa de l'esport es van donar obsequis com aigua, medalles i una copa.

Aquesta setmana el nostre benjamí no te jornada de lliga.