Cami del Cros vs Benjamí Torre Llauder 5-11

El benjamí que aquesta temporada participa en els Jocs Escolars de Mataró s'estrenava a la lliga amb una gran victòria davant l'escola Camí del Cros.

En els compassos inicials del partit no va haver un dominador clar, molts nervis i imprecisions per els dos equips. Miguel de jugada personal va establir l'1-0. A partir d'aquí les ocasions es van anar succeint i van arribar dos gols més d'un inspirat Miguel.

A la segona part l'equip li va costar entrar en joc i el Camí del Cros va gaudir d'alguna ocasió per avançar-se en el marcador. Però l'equip va saber reaccionar en el moment oportú i en una bona combinació entre Jasim i Derek, aquest últim va establir l'únic gol d'aquesta part.

A la represa, Miguel i Jasim amb un gol cadascú van finiquitar la part i el partit. Amb l'encontre ja guanyat, l'últim periode va servir per repartir minuts entre tots els jugadors. Un gol per cada equip va donar per finalitzat el partit.

Bon debut per començar la temporada que serveix per agafar moral per el següent partit contra el sempre complicat escola Pia Santa Anna.

Van jugar: Dennis Aznar, Jasim Belmahdi(1), Álvaro Buitrago, Adrià Cáceres, Derek Cuevas(2), Andrés Felipe Domínguez, Miguel Esteban(4), Edgar García, Isaac Moral, Oriol Santiago i Benjamin Suarez.