Benjamí Joan vs La Salle "B" 11-5

Van jugar: Yeray Pelaez, Pol Pujades, Iván Martinez, Alon Espejo, Iker González, Oriol Olivares i Oscar Pascual.

L'equip Benjamí del Joan ha aconseguit la victòria davant de la Salle "B" en l'última jornada de la primera fase del Consell, encara que no serà l'últim partit perquè encara s'ha de recuperar dos partits suspesos per la pluja. Els nostres petits jugadors han guanyat tres quarts i han empatat un. El primer quart ha estat dels millors del partit amb una molt bona pressió defensiva que va provocar molts errors dels premianencs que van aprofitar els nostres per marcar fins a 4 gols i no van ser més gols, degut a la gran actuació del porter visitant. El segon quart, va finalitzar 3 a 0 i amb la mateixa dinàmica que el primer quart, amb una bona pressió i recuperant moltes pilotes per finalitzar a porteria o al company al segon pal. 

El tercer quart va finalitzar amb empat a 0 i on els premianencs van realitzar el seu millor joc. Encara que no es va aconseguir marcar cap gol, els nostres van treballar molt be la sortida de pressió que es va entrenar dijous. L'últim quart va servir per treballar els moviments que es van explicar durant l'entrenament del dimarts i es va intentar tenir més control del partit. El quart va finalitzar 4 a 0.

Per finalitzar, recordar que l'equip va jugar amb les baixes de Hector Amatller, que ha de ser operat i animem a la seva ràpida recuperació, de Amadou Traorè que no va jugar perquè estava malalt i de Izan Lorenzo que es va lesionar del dit del peu en l'escalfament. Sense oblidar-nos de la baixa d'en Joan que encara està ingressat i esperant poder veure'l de nou en la banqueta. Desitjem la recuperació de tots!

Proper partit, divendres a les 18:15 a la pista davant del Santa Maria del Pino. Us esperem!!!