Cami del Cros vs Benjamí Josep Montserrat 10-6

Derrota del benjamí contra el Camí del Cros per un resultat de 10-6 al marcador.

L’equip arribava amb moltes baixes, però van venir Ian, Alan i Achraf a donar un cop de mà als seus companys i van donar la cara durant tot el partit.

La primera part va ser la més fluixa, semblaven que encara seguien dormits i no van poder fer res per intentar capgirar-la i es va perdre.

La segona l’equip va donar un canvi defensiu i d’actitud sobretot en Andrés que va contagiar els companys i la pressió va ser mes alta, gràcies això en un corner un jugador local va fer mans i Yassine va posar el 0-1. A partir d’aquí un bon Alan a porteria i una gran defensa va fer que el resultat no es tornés a moure i van empatar a parts el partit.

A la part següent, amb ja desgast físic de molts jugadors, va fer que la part fos molt igualada, amb ocasions a ambdós costats, però ells van tenir mes punteria i la part va acabar amb un 1-0.

A l’última amb l’equip buscant la victòria per empatar el partit no tenien frescor a dalt i l’esforç físic defensiu feia que no tinguéssim ocasions, i a pocs minuts del final els locals van marcar i va acabar així.

Malgrat la derrota bona imatge on els jugadors van demostrar que si creuen poden guanyar molts partits aquesta temporada, esperem recuperar efectius per la pròxima setmana i així poder competir millor!

1, 2, 3 Montserrat!!

Van jugar:  Yassine(1), Marc Gómez, Alan, Andrés, Ian i Achraf.