Sta Maria del Pino B vs Benjamí Joan 6 -10

Van jugar: Amadou Traoré, Yeray Peláez, Izan Lorenzo, Oriol olivares, Iker González, Iván Martinez, Alon Espejo, Oscar Pascual, Pol Pujades i Hector Amatller.

 

Gran partit dels nostres benjamins aquest dissabte a Alella contra el Santa Maria del Pino B, Tot i perdre en la primera part per un gol per sorpresa des de quasi mig camp del porter rival els nostres però es van refer i va acabar guanyant les altres parts fent un gran futbol sala amb combinacions a 1 i 2 tocs que finalitzaven al segon pal o deixant sols als nostres davant del porter contrari que molts cops va endevinar les intencions dels nostres.

 

Tot i aquestes combinacions 2 gols van arribar gràcies a dos "punterons" d'Oriol que recuperava la pilota després d'una secada llarga del porter anticipant-se als pivots locals.Els gols d'Izan, Hector i Alon van arribar després de culminar al segon pal contraatacs normalment començats per Iker que va quallar un gran partit.

 

Cal dir que altre cop destaquem el conjunt (els anomenats abans i Yerai, Pol, Amadu, Ivan i Òscar) que estan treballant amb moltes ganes i això es veu recompensat en els partits, gràcies també als pares que no paren d'animar-los.

 

1,2,3, Enlleura't!!!