Escola Pia Santa Anna "B" vs Aleví 4-12

Van jugar: Cristian Cruz, Crlos Valero, Adrian Cruz, Adrià Lopez, Pablo Rodriguez, Adanehdel Calderón, Adam Castillo, Jordi Josep Tumbaco i Ian Sanchez.

Bon partit dels nostres alevins aquest dissabte a la pista del Santa Anna "B"

Els nostres tot i fer una bona pressió en tot moment van anar de menys a més en l'atac.
Els nois dirigits per Joan Serra van tenir clar que en una pista amb dimensions petites s'havia de buscar el xut, i ho van fer posant setge a la porteria local 2 grans gols d'Adam i Adrian Cruz van donar la victòria en la primera part.

A la segona part es va canviar tot l'equip menys Cristian que mantenia segura la porteria visitant. La pressió dels nostres va augmentar i Carlos Valero aprofitant dos rebuigs va posar el 0-2 al marcador, la part va acabar així, tot i que podien haver estat més, ja que van donar 2 pals i no deixaven sortir l'equip rival del seu camp, però el porter local ho va impedir.

Pel que fa a la tercera part els nostres van intentar combinar més, i només començar Ian marcava sense angle. Poc després era Adam el que marxava per banda i de fort xut creuat posava el 0-2 al marcador.

A la quarta part els nostres es van deixar anar sabent-se ja guanyadors del partit i es van veure grans combinacions encarrilades per Adane. Primer va combinar amb Adria Lopez perquè aquest anotés a plaer. Després va combinar amb Carlos i ell mateix va acabar la jugada. El 3r gol va arribar amb un fort xut d'Adane que sorprenia el porter. El 4t i últim gol del partit va tornar a ser una bona combinació entre Carlos i Adane que aquest últim va finalitzar. El resultat va poder ser més ampli per les bones jugades que es van veure però el porter els pals i algun xut desviat no ho van permetre. 

Gran partit però hem de seguir millorant. Aquest és el camí. Gràcies els pares pels ànims que donen als nois. 1,2,3 Enlleurat.!!