Aleví vs Escola Pia Santa Anna “A” 9-7 (gols:3-2)

Van jugar: Cristian Cruz, Juan Manuel Sánchez, Àlex Garrido, Adam Castillo, Ian Sánchez, Adanedhel Calderón(1), Adrián González(1), Zacaria Grain (1), Adrián Cruz i Tariq Berktib.

 

Partit pendent entre setmana del nostre Aleví que s'enfrontava a l'Escola Santa Anna on tenien el primer "match ball" per guanyar la Lliga de Mataró.

 

El partit va començar amb molt de respecte entre els dos equips, els nostres sobretot estaven nerviosos, sabien que era un partit molt important i no volien tenir errors que després es paguessin molt cars. Per aquest motiu molt poques ocasions es van veure en la primera aquesta, tot i així les més clares les van tenir ells, però un bon Cristian va deixar la porteria a 0 per empatar la primera.

 

A la segona era clau, havíem de guanyar-la si o si, perquè del contrari es complicaria molt el partit. Els nostres van sortir molt més concentrats. Primer Adane d'un fort xut i després Adrià en una bona triangulació van posar el 2-0 a favor, pocs minuts abans del final, un error en defensa el va aprofitar el Santa Anna per retallar distàncies, però no va haver temps per més, perquè l'àrbitre va xiular el final de la segona part.

 

L'equip era plenament conscient que si guanyàvem aquesta tercera part, érem campions, i això mes que una motivació va posar molts més nervis als jugadors. A part, la bona pressió dels visitants feien que no sabéssim sortir de la pressió. Tota la il·lusió es va esvair quan pocs minuts abans del final, un error a la sortida va propinar el 0-1 al marcador que ficava molta igualtat al partit, els nostres nens van fer el possible per empatar però no va poder ser.

 

Tot es decidia en l’última part, el resultat que sortís d'aquesta era el resultat del partit, el missatge va ser clar, fora pressió, no estaven obligats a guanyar, havien de sortir a gaudir d’aquesta situació al camp, i amb aquesta actitud i ganes van sortir a jugar. Es van començar a veure moltes ocasions, sobretot als peus de Zaca però la pilota no volia entrar. La dinàmica era completament a favor nostre, tancat al Santa Anna al seu camp.

 

A meitat de la part, Zaca lluitant una pilota mig perduda va xutar i amb el rebot va entrar dintre la porteria, 1-0 i ara tocava defensar el partit perquè els visitants van començar a atacar. Impressionat va ser l’aturada de Cristian en l’últim segon, en una falta a la frontal de l’àrea que va xutar el millor jugador dels visitants. L’àrbitre va xiular el final del partit i es va refermar l’eufòria entre jugadors i espectadors (molts) que van venir a veure el partit!.

 

Campions de Mataró, ha costat però s'ha aconseguit, felicitem a cadascun d'ells per la bona temporada feta, cap partit perdut en tota la temporada, però saben que encara poden seguir creixent molt més, del que estem segurs és que aquesta és la línia a seguir.

 

Donar les gràcies a tots que van venir animar al partit, el pati de l'escola estava ple d'amics, familiars, companys, gent del club i es va viure amb molta emoció. L'any encara no acaba perquè estan a la Copa Catalunya demostrant que també tenen nivell per participar, som-hi!!  1,2,3, Enlleura’t!