Lourdes vs Aleví Torre Llauder 7-9

Nova victòria de l’Aleví del Torre Llauder davant el subcampió de lliga de l’any passat en un gran partit dels nostres alevins que cada setmana ens sorprenen amb el seu joc.

El primer i segon període va acabar en resultat de empat en un partit molt igualat per les dues parts i amb molta emoció. Destacar la actuació de Idoya a la porteria i el gran treball defensiu de tots els jugadors.

El tercer període es va poder veure el millor Torre i es va guanyar la part amb el resultat de 2 a 1 amb gols de Dani i Andrés, i continuant realitzant una gran defensa, sobretot al seu millor jugador.

A l’últim període es va començar guanyant 1 a 0 però els de Lourdes van aconseguir empatar a 1. Un altre gol dels locals, deixava el partit en empat però els nostres van tornar a defensar molt be el resultat per deixar un nou empat al període i donar la victòria a la nostra escola.

Amb aquest resultat, l’equip es situa sorprenentment en la segona posició de lliga i el proper dissabte juga davant un dels rivals complicats de lliga, l’escola GEM.

1,2,3 TORRE!!

Van jugar: Idoya Bermúdez, Aina Vargas, Daniel Quero, Nadir Belmahdi, Anouar Aouam, Adrià Terrón, Nerea Fonseca, Elias Asahel Baez i Andrés Cervantes.