Joäo Martí "" vs Aleví Torre Llauder 9-7

Últim partit de l'any i derrota del aleví enfront el Joäo Martí. Jasim jugador del benjamí va debutar per primer cop en el Aleví i va realitzar un gran partit.

La primera part es va perdre 3 - 0 en una part per oblidar dels nostres jugadors en els que es van veure superats per l'equip rival. El Joäo Martí va començar portant la iniciativa però no era capaç de crear ocasions clares gràcies a la bona defensa dels nostres jugadors.  Un gol a l'equador de la part del Joäo Martí va fer que el equip es des composés i desconnectés del partit i ho aprofités per realitzar dos gols més finalitzant la part amb una dura derrota i donant una mala imatge.

El segon període va acabar sense gols per cap ni un dels dos equips però es veure un equip totalment diferent, en el que van fer un bon joc i creant alguna ocasió clara però en la que no es va tenir encert cara a porta.

La tercera part més igualada i disputada es va poder guanyar 0-1 en un gran combinació per banda entre Andrés i Adrià que va definir molt bé.

En l'última part es va tornar a veure de nou la cara menys bona i es va tornar a perdre per 4-1. Dani Quero és qui va anotar el gol que feia l'1-1.

Dura derrota ja que es podia haver aconseguit un resultat positiu però justa ja que el Joao Martí és qui va creure i va mostrar més ganes per buscar la victòria.

Bones festes!!