Cor de Maria vs Aleví Torre Llauder 11-5

Segon partit de la temporada, i primer derrota dels nostres alevins. 
El partit va començar amb molt de ritme i moltes ocasions pels dos costats però van ser els de Cor de Maria qui van aconseguir avançar-se al marcador. Però ràpidament amb una molt bona jugada dels quatre jugadors de pista del Torre, la pilota va arribar als peus de Nerea que amb un bon xut amb l'interior la va posar en l'esquadra per ser el gol de l'empat. Novament el Cor de Maria va aconseguir marcar per partida doble però Nadir va retallar distàncies i deixar el resultat de 3-2 al primer període.

En el segon període, el marcador va acabar com va començar i mira que es van tenir moltes ocasions, sobretot Andrés, que va estar molt encertat en tasques defensives però en tasques ofensives no va aconseguir el gol desitjat.

A les dues parts restants, el Cor de Maria va ser l'equip que estava mes encertat i se’n va portar les dues parts per 3-1 amb un bon gol d'Aina i per 2-0.
Malgrat la derrota, les sensacions van ser molt bones però la pilota no volia entrar i mira que ho vam intentar en tot moment. Solament queda seguir treballant, seguir aprenent, i el més important seguir gaudint i passar-ho tan ben com fins ara.
 

Van jugar: Andrés Cervantes, Daniel Quero, Abril Amador, Aina Vargas, Nerea Fonseca, Idoya Bermudez, Elias Asahel Baez i Nadir Belmahdi.