Cami del Cros vs Aleví Torre Llauder 9-7

L’Aleví va tornar perdre,  però va realitzar un bon joc i en el que no va merèixer perdre perquè en cap moment va ser inferior al rival. Per aquest partit no es poder contar amb Dani i Elías que estaven malalts.

La primera part es va tenir més la pilota i això es va veure traduït amb un gran gol d'Adrià. Però els nostres sense mereixeu-ho, van rebre dos gols, el últim en els darrers segons de la part que no feien justícia per el que s'havia vist en el terreny de joc.

La segona va estar molt disputada i cap dels dos equips van crear gaires oportunitats. La part va acabar amb empat a zero.

La tercera, els nostres no van realitzar el millor joc i es van veure superats per el Camí del Cros que va guanyar clarament 3-0.

La última part, malgrat que estava perdut el partit, els nostres van sortir a per totes i en un minut Nadir va realitzar dos gols que van suposar la victòria en aquest quart.

Injusta derrota però molt content per el gran joc realitzat de tot l'equip. La propera jornada no hi haurà lliga degut el Carnaval.