Aleví Torre Llauder vs Santa Anna "A" 9-7

El Aleví dona la sorpresa i supera fent un gran partit al Santa Anna "A".  El partit va començar ben aviat amb un gol d'Adrià després d'una recuperació i que va definir a la perfecció. Quan millor s'estava jugant i semblava que es sumarien els tres punts, l'escola Santa Anna feia l'empat.

El fet de no aconseguir la victòria no va fer defallir en els nostres jugadors que van aconseguir aquest cop sí guanyar realitzant de nou una gran part. Dani Quero va ser l'autor de l'únic gol del Torre Llauder.

En la tercera part els nostres van baixar d'intensitat i això ho va aprofitar l'equip visitant per endur-se la victòria. El resultat d'aquesta part va ser de 2 a 1 en el que va marcar Nadir. Aquest resultat deixava el partit empatat  a punts i feia que ens ho juguéssim tot en la última part.

L'últim quart no es va veure un gran joc segurament per els nervis de no voler perdre el partit. En la darrera jugada, Dani que va realitzar un gran partit, va fer l'únic gol que donava merescudament els tres punts i la segona victòria de la temporada.

La següent jornada ens toca el Lourdes, subcampió de lliga la temporada passada.