Aleví Torre Llauder vs GEM 7-9

L’aleví no va poder sumar una nova victòria en lliga al caure derrotat per la mínima davant l’escola G.E.M.

El partit va estar molt igualat durant els quatre períodes que es van disputar. El primer període es va perdre per la mínima. Els nostres no van fer un bon període i van sortir una mica adormits.

En el segon període es va poder veure un canvi de mentalitat i es va aconseguir empatar, mentre que, el tercer període es va poder veure el millor Torre Llauder del partit emportant-se el període i deixant el resultat final pel últim període que va començar malament amb un primer gol del GEM que els donava la victòria però es va aconseguir empatar i quan semblava que arribaria el final del partit amb l’empat, ens van xiular un penal que va transformar el GEM per emportar-se el partit i els tres punts.

Una llàstima perquè es va fer un gran partit. Un equip nou, amb jugadors que no es coneixen però que estan realitzat una gran lliga escolar.

Ànims que queda molta lliga!! 1,2,3 TORRE

Van jugar: Idoya Bermúdez, Dennis Aznar, Aina Vargas, Daniel Quero, Nadir Belmahdi, Anouar Aouam, Adrià Terrón, Nerea Fonseca, Elias Asahel Baez i Andrés Cervantes.