ESCOLA PIA SANTA ANNA "A" VS ALEVÍ 6-10

Van jugar: Cristian Cruz, Adrián Cruz, Ian Sánchez, Adanedhel Calderón, Carlos Valero, Pablo Rodríguez, Adam Castillo, Jordi Josep Tumbaco i Adrià López.

Els nostres van afrontar un partit a la sempre complicada pista de Santa Anna, on es van emportar els 3 punts per poder seguir en la pugna pel liderat, que tenen amb el Lourdes.

La primera part va ser molt plàcida pels nostres, que van guanyar per 4-0 sense relativament masses esforços. Carlos i Adam van ser els autors dels gols. Aquesta comoditat alhora de resoldre la primer apart va passar factura als nostres, que van sortir a la segona part molt relaxats pensant que el resultat seria el mateix i no caldria esforçar-se per guanyar la part. Aquest factor sumat a que l’equip rival va alinear un jugador amb molta qualitat van fer que els locals anotessin un gol que va sorprendre als nostres i quan es van donar compte que podrien perdre la part ja era massa tard. Van tenir moltes ocasions per com a mínim empatar el quart però la sort no va estar de cara. S’arribava a la mitja part amb el marcador de punts igualat a 4-4.

Els dos quart següents no van tenir història, els nostres van tornar a sortir molt motivats i conscients que cal esforçar-se sempre per tirar els partits endavant i van guanyar les dues parts següents amb solvència, la tercera per 5-0 i la quarta per 4-1. El joc de l’equip va ser molt alt, i de ben segur que d’haver jugat així la segona part haurien pogut remuntar-la també.

Ara caldrà veure com queda la classificació definitiva amb el Lourdes, doncs es manté una disputa molt important pel liderat on l’exigència és màxima.  Per últim dedicar al victòria a Joan, el nostre entrenador que malgrat estar hospitalitzat i no poder entrenar-nos no ens oblidem d’ell. Va per tu Joan.

1,2,3, Enlleura’t.