Aleví vs Germanes Bartomeu 9-7

Van jugar: Cristian Cruz, Adrián Cruz, Ian Sanchez, Adanedhel Calderón, Carlos Valero, Pablo Rodíguez i Adrià López.

Victòria de l'aleví davant el Germanes Bartomeu per 9-7 en un partit on es va patir més del compte. Els nostres arribaven amb les baixes de Jordi Josep i Adam que deixava l'equip amb només 2 canvis i jugaven contra un rival que presentava 12 fitxes.
El partit va començar amb els nostres exercint una molt bona pressió sobre el rival i gaudint de molt bones oportunitats de gol. En una d'elles va arribar el gol d'Adane amb un xut ras on el porter no va poder fer res. A partir d'aquí les oportunitats no van parar d'arribar però no es va tornar a moure el marcador en el que restava de partit. Els rivals va plantejar un partit al contraatac destruint totes les jugades i intentant sortir al contraatac amb pilotes llargues. Únicament van inquietar la porteria de Cristian amb dues jugades a la tercera part que el nostre gran porter va resoldre de forma espectacular. Una pena que els nostres no poguessin ampliar el marcador, ja que ho van merèixer. La intensitat i entrega que van donar durant tot el partit feia temps que no es veia i a vegades es guanyen més els partits per cor que per encert. Aquest va ser un d'ells.

Molt contents de poder dedicar la victòria a Joan, ja que és el primer partit al qual no pot assistir després de la seva hospitalització. Des d'aquí desitjar una ràpida recuperació a ell i als lesionats.
1,2,3, Enlleura't!.